Vacature
U bent hier:

Kom jij werken bij Ventimon?

Direct solliciteren

Waarom werken bij Ventimon?

Werk jij ook graag in een bedrijf waar je trots op kunt zijn? Waar je inzet wordt gezien en je mag werken in een team van prettige, gemotiveerde collega’s? Dan ben jij misschien die monteur die wij in ons team willen hebben. Neem gerust contact op en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel.

Onze medewerkers over werken bij Ventimon

Mitch (26 jaar)

Hoe het is om bij Ventimon te werken? In deze video neemt Mitch (26) je mee in zijn werk als loodgieter bij Ventimon

Felix (54 jaar)

Hoe ervaart Felix (54) het werken bij Ventimon? In deze video vertelt hij je hier meer over.

Mike (31 jaar)

Als elektrotechnisch monteur is het werk nooit saai. Hoe Mike (31) zijn werk bij Ventimon ervaart zie je in deze video.

Wat zeggen onze medewerkers

Twaalf jaar geleden werd ik benaderd door een oud werkgever of ik interesse had om Rick, die destijds alles, van aanbesteding tot oplevering, zelf deed, te komen versterken. Inmiddels hebben we een hoop dingen verbeterd en gestroomlijnd. We zijn trots op het resultaat dat we tot nu toe daarin gehaald hebben. Mijn werk is heel afwisselend. De ene dag ben ik bezig met een renovatie en de andere dag stellen we een groot zonnepaneel installatie in bedrijf. De cirkel is rond als we ervoor kunnen zorgen dat de klant een installatie krijgt voor een nette prijs. Ventimon is een familiebedrijf en dat voel je. Iedereen is gelijk en wordt gelijk behandeld. Niemand zal je hier beperken in je ontwikkeling. Ik deel alles met mijn collega’s, daar voel ik mij goed bij. We luisteren naar elkaar, hebben respect voor elkaar, we lachen en maken ruzie. Er is geen moment dat ik een hekel aan mijn werk heb gehad. Wanneer je een probleem hebt en het deelt met collega’s, wordt er met je meegedacht en meestal hebben we in een korte tijd een oplossing met elkaar. We zijn heel betrokken met elkaar.

Pim, 38 jr. Werkvoorbereider

Bijna twaalf jaar geleden, 11,5 om precies te zijn, solliciteerde ik op een vacature die op de website stond. Het leukste aan mijn werk bij Ventimon vind ik de variëteit aan werkzaamheden. De afwisseling tussen het contact met en het adviseren van opdrachtgevers, monteurs, en het uitzoeken/engineeren van de installaties. Ventimon is een familiebedrijf, de lijnen zijn kort, zowel binnen als met de jongens buiten. Er heerst een hele prettige werksfeer. Je vind er snel je plek. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en vrijheid om je werkzaamheden uit te voeren.

Ramon, 48 jr. Projectleider

Mijn carrière bij Ventimon is 40 jaar geleden begonnen. Ik heb dan ook net mijn jubileum gehad. Toen ik net van school af kwam heb ik de gouden gids gepakt en brieven geschreven naar bedrijven. Hier is mijn baan bij Ventimon uiteindelijk uit voort gekomen. Ik hou het al 40 jaar vol doordat de samenwerking met mijn collega’s buiten en binnen heel prettig is. We hebben veel vrijheid en het werk bevalt gewoon goed. Je hebt altijd wel klusjes die je niet aanstaan, maar dat maakt het gros leuk. Ook is alles bespreekbaar binnen Ventimon. Als iets je niet ligt of niet bevalt dan kun je erover praten en wordt er naar een oplossing gezocht. Ik voel mij goed gewaardeerd, met mijn jubileum ben ik goed bedeeld en ik kreeg de vraag of ik nog 10 jaar door wil werken. Eigenlijk hoor ik al bij het meubilair van de zaak.

Theo, 59 jr. Elektro monteur

Vijf jaar geleden kwam ik bij Ventimon binnen als stagiair. Na twee jaar stage te hebben gelopen ben ik in dienst gegaan als e-monteur. Het werk is heel afwisselend. Elke dag kan anders zijn. Ik heb contact met uitvoerders en bewoners. Als er problemen zijn dan los ik ze zelf op, maar als dit niet lukt helpen mijn collega’s altijd. We zijn een hecht bedrijf. Niet te groot en niet te klein. Iedereen krijgt kansen om door te groeien. Ook het contact met de directie is hecht, iedereen kent elkaar.

Dylan, 22 jr. Elektro monteur

In januari 2020 ben ik begonnen bij Ventimon. In de afgelopen maanden heb ik gemerkt dat het hier heel gemoedelijk is en je wordt echt gewaardeerd. Ook onderling met collega’s gaat het er heel leuk aan toe. De werkzaamheden zijn heel afwisselend, je bent vaak op verschillende projecten bezig, dat hangt af van de duur van het project. Als je interesse hebt om bij Ventimon te komen werken, moet je Heino bellen. Hij is altijd in voor een kop koffie

Martijn, 39 jr. W monteur

Twee jaar geleden ben ik bij Ventimon begonnen als w-monteur. Ik werk in een leuke groep collega's, iedereen mag zichzelf zijn. Je wordt altijd geholpen om verder te komen, krijgt vrijheid en afwisselende werkzaamheden. We werken aan CV, riolering en/of waterleiding, net wat er moet gebeuren.

Vanja, 28 jr. W monteur

In 2004 ben ik begonnen als stagiair bij Ventimon. Het werk beviel zo goed, dat ik ben blijven hangen. Wat ik leuk vind aan het werken bij Ventimon is de goede werksfeer met mijn fijne collega’s. Er is ruimte om te ouwehoeren, maar we zijn ook serieus. Alles is bespreekbaar. Je bent geen nummer, maar we kennen elkaar persoonlijk. Op de werkvloer is het contact met klanten en bewoners, de afwisseling, heel fijn. Ik heb mijn eigen bus, wat veel vrijheid geeft. Ik kan mijn planning naar eigen inzicht aanpassen. Je werkt vaak alleen of in duo’s aan een project, maar er staat wel een heel team achter je. Dat zijn de collega’s die je altijd helpen als er iets is.

Frank, 34 jr. Elektro monteur

Al 35 jaar werk ik bij Ventimon. Dat zegt ook wel genoeg over een werkgever, als er medewerkers zijn die er al zo lang werken. Het bedrijf is een grote familie en de werkgever is goed voor zijn medewerkers. Plezier hebben in je werk is belangrijk en hier krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, als je ermee om kunt gaan natuurlijk. De nieuwe jonge medewerkers kunnen het vak leren van de oudere garde die hier al jaren werkt.

Theo, 55 jr. W monteur

Zeven jaar geleden begonnen als stagiair en vier jaar in dienst. Een vriendin van mijn oma heeft hier jaren gewerkt in dezelfde functie, ik heb haar taken overgenomen. Inmiddels ben ik vier jaar in dienst. Wat mijn werk leuk maakt is het contact met de collega’s en klanten. Als je naar Ventimon belt, is er 99% kans dat je mij aan de telefoon krijgt. Je bent hier geen nummer maar een persoon, er heerst een fijne sfeer. Collega’s lopen in en uit om een praatje te maken. Ook hebben we leuke feestjes. En er is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zo ben ik nu bezig met het volgen van een cursus tot Revit (3D) tekenen van installaties.

Dewi, 23 jr. Administratie

Onze vacatures

Heb je vragen over de vacatures?
Bel Dewi:
of mail ons:

Vacature w-monteur

Vacature e-monteur

Opdrachtgevers voor wie wij werken