CV-techniek
U bent hier:
CV-techniek

CV-techniek op maat

Wilt u er warm bijzitten? Installatiebedrijf Ventimon levert cv-techniek op maat! Immers, zoveel mensen, zoveel wensen. Afhankelijk van het pand, de gebruiks- en comfortwensen, het budget en de eisen betreffende duurzaamheid en energiezuinigheid, leveren wij de cv-techniek die daarbij past.

Installatiebedrijf Ventimon adviseert en installeert verschillende vormen van verwarming in woningen en bedrijfspanden. U kunt bij ons terecht voor diverse merken cv-ketels, radiatoren of convectoren.

Vloer-, wand- en luchtverwarming

Wij zijn ook gespecialiseerd in vloer-, wand- en luchtverwarming. Luchtverwarming is een uitstekend alternatief voor de conventionele installaties. Met een luchtverwarmingssysteem kunt u zowel verwarmen als koelen en ventileren. Voor de verwarming van (grotere) bedrijfsruimtes kunt u denken aan een cv-ketel met indirect gestookte luchtverwarmer(s) of direct gestookte luchtverwarmers. Tevens hebben wij ruimschoots ervaring in het installeren van industriële infraroodstralers en stralingspanelen.

Ventilatie


Wilt u altijd frisse lucht in huis? Ook voor een goed geventileerde woning of pand kunt u vertrouwen op Installatiebedrijf Ventimon. Mechanische ventilatie zorgt voor gezonde schone lucht in huis, mits het goed wordt aangelegd.

Steeds populairder wordt de Warmte Terug Win-installatie. Deze installatie zuigt verse buitenlucht op, verwarmt deze en vervolgens wordt de warme lucht in uw woning geblazen. Via aangebrachte afzuigpunten in uw woning gaat de warme lucht terug naar de installatie. Hier wordt de warmte weer uit de lucht onttrokken en naar buiten geblazen.

Meer weten?

Wilt u er warm (of koel) bijzitten? Klik hier voor meer informatie

Opdrachtgevers voor wie wij werken