Elektrotechnisch bedrijf Ventimon
U bent hier:
Elektrotechnisch bedrijf Ventimon

'Innovatie en kennis bepaalt onze kwaliteit'

Innovatie, duurzaamheid en ontzorgen; dat zijn de kernwaarden waar Elektrotechnisch bedrijf Ventimon in Wijchen voor staat! Wij hebben alles in huis om elektrotechnische installaties in bedrijf te krijgen én te houden: van advies en ontwerp tot reparatie en inspectie.

Elektrotechnisch bedrijf Ventimon maakt niet alleen gebruik van de nieuwste technieken, maar ook onze ‘knowhow’ bepaalt de kwaliteit van het werk. Daarom zorgen wij ervoor dat onze ervaren medewerkers altijd voorop lopen in kennis.Nieuwbouw en renovatie


Ventimon richt zich op nieuwbouw in de woning- en utiliteitsbouw, maar onze expertise ligt ook bij renovatie. Wij zien het als een uitdaging om zonder overlast voor de bewoners of werknemers efficiënt en planmatig te werken. Onze opdrachten zijn divers, net zoals de opdrachtgevers. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, VVE’s en particulieren.

Totaalinstallateur


Elektrotechnisch bedrijf Ventimon is samen met Installatiebedrijf Ventimon onderdeel van Ventimon Technische Installatiebedrijven. Bij deze innovatieve totaalinstallateur vindt u alles onder één dak!

Opdrachtgevers voor wie wij werken