Nieuws
U bent hier:

FLEX-GO

Toegevoegd op: 10 - 09 - 2021
Op 1 maart 2021 is het project Flex-GO gestart. Tijdens het project wordt een innovatief en toekomstbestendig energieconcept voor de bestaande bouw ontwikkeld en in de praktijk gedemonstreerd. Dit project draagt bij aan de transitie naar aardgasvrij wonen. De samenwerkende partijen hebben voor hun plan een subsidie van ongeveer € 2,7 miljoen toegekend gekregen uit het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Unie.

Als erkend leerbedrijf blijft Ventimon investeren in de toekomst

Toegevoegd op: 26 - 08 - 2015
De continuïteit van elke bedrijfstak, zo ook in de installatietechniek, staat of valt met de instroom van jonge vakmensen. Daarom stelt Ventimon al jaren haar deuren open voor stagiaires uit het beroepsonderwijs. Directeur Heino Smits: “Als erkend leerbedrijf nemen we onze verantwoordelijkheid om de nieuwe generatie te motiveren, boeien én te binden voor een baan in de techniek.”

Ventimon legt focus op aardwarmtesystemen

Toegevoegd op: 12 - 06 - 2015
In deze tijd waarin fossiele brandstoffen steeds schaarser worden en de gasprijzen stijgen, is het aanleggen van een aardwarmtesysteem voor zowel bedrijven als particulieren een aantrekkelijke optie. Ventimon werkt momenteel aan het installeren van zo’n duurzaam systeem in Bergharen.

Ventimon heeft oog voor goed zakendoen

Toegevoegd op: 03 - 04 - 2015
Heino Smits van Ventimon heeft oog voor ondernemen. Niet voor niets timmert zijn installatiebedrijf goed aan de weg. Misschien is het succes van Ventimon te verklaren door de manier waarop het bedrijf geleid wordt. Goed zakendoen en goed zijn voor je omgeving gaan hier namelijk hand in hand. “Wij hielden ons al bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen, voordat wij überhaupt van deze term hadden gehoord.”

Ventimon op de bres voor Hospice Wijchen

Toegevoegd op: 30 - 01 - 2015
Hospice Wijchen wordt vandaag geopend door Clemens Cornielje, commissaris van de Koning in Gelderland. Dit huis, waar stervenden hun laatste dagen kunnen doorbrengen, is mede tot stand gekomen door de gulle hand van tientallen Wijchense bedrijven. Ook Ventimon heeft haar steen bijgedragen aan dit bijzondere gebouw!

Opdrachtgevers voor wie wij werken